310x310

materiale-solutii-eco-sustenabile


 
reparatii betoane degradate; reparatii structuri din beton degradat; hidroizolatii suprafete din beton; reabilitari bazine de apa; reparatii  bazine de epurare; consolidari structurale cu mortare speciale; consolidari structurale tesatura cu fibra de carbon; injectari fisuri in beton cu rasini epoxidice; alpinism utilitar; vopsitorii fatade, turnuri si poduri; sablari pardoseli; curatare suprafete cu apa de inalta presiune; producator var pasta; Iasi;

ADEZIVI, PARCHET, LACURI, AUTONIVELANTE, ABRAZIVE, RASINI, CHITURI, MASINI, MORTARE, ULEIURI, MAPEI

pardoseli-magazin
Catalog Firme

PISCINE AQUALIFE

PISCINE AQUALIFE
Adresa:
DRUMUL TABEREI NR 44A
BUCURESTI
ROMANIA

Email:
contact@piscineaqualife.to
Web:
http://www.piscineaqualife.ro
Telefon:
0736057201
Fax:

Mobil:


Descriere:
Piscine AQUALife este o firma de constructii piscine, specializata in design si constructii piscine publice si rezidentiale cat si spa-uri de calitate premium.
Suntem o echipa de oameni cu experienta in constructii piscine, intretinere piscine si reparatii piscine. Obiectivul nostru principal fiind realizarea unor constructii de piscine care sa impresioneze, si, care, mai ales, sa fie pe gustul clientilor nostri. Oferim design original, in functie de cerinte si de spatiul existent, solutii pe cat de ingenioase pe atat de atragatoare.
Avand in vedere ca piscina este unul dintre punctele de atractie ale unei locuinte, aceasta zona trebuie sa impresioneze si sa creeze un ambient placut si revigorant.
Construim piscine numai cu materiale de cea mai buna calitate, iar acest lucru se vede in rezultatul final al muncii noastre. Placajele si accesoriile din piscine se fac in functie de preferinte, cele mai populare fiind mozaic sau liner, posibilitatile din acest punct de vedere fiind, practic, nelimitate. Intotdeauna incercam sa alegem, in deplin consens cu clientii nostri, varianta cea mai potrivita, astfel incat pretul piscinei sa ajusteaza in functie de buget, dorinte si situatia din teren.
Va oferim, de asemenea, solutii dintre cele mai moderne de realizare a constructiei, inclusiv constructii piscine prin torcretare, ce confera unei piscine din beton versatilitate, durabilitate si impermeabilitate.
Aceasta tehnica ne sprijina in indeplinirea unui alt obiectiv important al nostru. Acela de a oferi piscine de lux, care sa dureze o viata!
Data adaugarii: 2016-04-12 17:17:43    Vizualizari: 451
Page Ranking Tool