Home Documentatii Articole pe categorii Design Design interior casa Constanta – Nobili Interior Design
Design interior casa Constanta – Nobili Interior Design Print
Wednesday, 01 October 2014 14:08

 

Anotimpurile noi vin cu noi dorinte de schimbare. Nu numai pentru haine cat si pentru casa. Daca doresti sa vii cu un suflu nou pentru casa ta, noi iti spunem care sunt stilurile pe care sa te bazezi pentru design interior casa Constanta.

Cuvintele de ordine – blandete, dulceata, exotism, lejeritate. Trebuie sa schimbi designul interior al casei pentru a te bucura de un stil care iti seamana si in care sa te regasesti.

Influentele scandinave. Inca o data, influenta tarilor din Nord se afla pe podiumul tendintelor in voga. Se cauta prin intermediul acestui spirit o anumita liniste, relaxare cu o puternica predominanta a lemnului deschis in care totul este pus in valoare de elemente moderne precum lacul sau metalul. Casa trebuie sa devina un cocoon in care sa iti faca placere sa te intorci. Culorile pastelate si motivele retro sunt si ele de miza pentru un design interior casa Constanta plin de nostalgie.

design-interior-casa-constanta-02

Un decor etnic. Daca vrei sa evadezi prin intermediul decorului sau daca simti nevoia de exotism mizeaza pe o vegetatie luxurianta si pe niste motive din jungla cu colibir, cu frunze mari de palmieri, cu floare de tiare... motivele trebuie sa contrasteze cu restul peretilor pentru un design interior casa cat mai trendy.

Pe langa exotism, foarte in voga pentru design interior casa Constanta, este stilul inspirta de Japonia. Tehnica japoneza shibori va veni cu mai mult relief pentru decorul tau.

Inspiratia tribala este si ea in voga cu o gama de negru cenusiu, de maro, de teracota, de nisipiu si de galben sofran. Motivele geometice supradimensionate, pielea de animale sunt cele care iti invadeaza casa.

design-interior-casa-constanta-01

Influentele sud –amerocane vin si ele cu o paleta de culori vii pentru un decor calduros si convivial. Liniile, romburile si zig-zagurile sunt peste tot.

Ce stil te seduce pentru noul sezon?

Pentru mai multe proiecte de design interior vizitati site-ul nostru web – http://www.nobili-interior-design.ro

Nobili Interior Design
Loc. Constanta
Str. Garofitei nr 9 , Parter
Tel : 0720.665.365
E-mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web : www.nobili-interior-design.ro

Last Updated on Wednesday, 01 October 2014 14:23
 
Page Ranking Tool